خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار برزیل
اتحاد برزیل
5
22,466

مروارید سیاه برزیل را بهتر بشناسید

مروارید سیاه برزیل را بهتر بشناسید
ادسون آرانتس دونا سیمنتو ملقب به پله زاده 23 اکتبر 1940 بازیکن سابق تیم ملی فوتبال برزیل است. او در دوران بازیگری اش سه جام جهانی را کسب کرد و رکوردهای بسیاری را شکست.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ ادسون آرانتس دونا سیمنتو ملقب به پله زاده 23 اکتبر 1940 بازیکن سابق تیم ملی فوتبال برزیل است. او در دوران بازیگری اش سه جام جهانی را کسب کرد و رکوردهای بسیاری را شکست.

از جمله رکورد‌های پله می‌توان به 1000 گله بودن او اشاره کرد. ادمون آرانتس به القاب دیگری چون شاه و مروارید سیاه هم معروف بود.

او عموماً به عنوان بزرگترین بازیکن تاریخ جهان شناخته می شود. او زاده شهر ترس کوواراکواز برزیل است. " همانطور که بتهون برای موسیقی متولد شد، من برای فوتبال به دنیا آمدم."

جملاتی باشکوه و مبتکرانه مگرزمانی که در مورد نابغه فوتبال برزیل پله مطرح شوند.

یکی از اعضای بازیکنان جادویی برزیل که بزرگترین جوایز سال های 1958 و 1962 و 1970 را به خود اختصاص داد وی همانطور که مجموعه‌ای از نت‌های درهم و برهم یک سمفونی را برای بتهون نمی‌ساختند، آمار هم نمی‌تواند عظمت بازی این نوابغ را به معرض نمایش بگذارد.

مهارتهای زیبا مثل سرعت حیرت آور، قدرت کنترل توپ و در آخر لباسهای زرد و آبی معروفشان در بین این همه ستاره "پله" بهترین بود.

ادسون در یک محله فقیر نشین ترزکواکوز در سال 1940 به دنیا آمد. پدرش که به دوندینو معروف بود شهرت پسرش را در فوتبال نداشت. او از زمانی که یاد گرفت به توپ ضربه بزند عاشق فوتبال شد.

ولی مادرش تمایلی به ورزش فوتبال نداشت و نمی‌خواست پله به دنبال راه پدرش برود. مهارتهای دونا سیمنتو مورد توجه دی بریتو یکی از اعضای تیم ملی برزیل قرار گرفت و در سال 1954 و در سن 14 سالگی این بازیکن به عضویت باشگاه قهرمانان جوانان باورو در سائوپائولو درآمد.

علی رغم مصدومیت پله در 16 سالگی به سانتوز رفت و تا پایان سال 1974 در آنجا ماند. پله و سانتوز با یکدیگر افسانه شده بودند و به اروپا سفر می‌کردند و بازی‌های دوستانه را پشت سر می گذاشتند اما در سال 1976 وی به تیم معروف خود بازگشت.

جام جهانی 1958 در سوئد بود که عرصه را برای نشان دادن نبوغ پله باز کرد و او تنها 17 سال سن داشت و یک پاس گل هم داد.

در مرحله یک چهارم نهایی پله تک گل تیمش را مقابل ولز به ثمر رساند و طلایی پوشان به نیمه نهایی رسیدند.

سه حرکت عالی او در مقابل فرانسه در بازیها نیمه نهایی با دو گلی که در بازی فینال به سوئد زد تکمیل شد یکی از گل‌های وی توسط کارشناس و نویسنده فوتبال برایان گرانویل درکتابش به نام داستان جام جهانی تلاش نفس بر نام گرفت.

پله در جام جهانی سال 1964 مصدوم شد و از آن موقع با خود عهد بست که در بازی‌های ملی شرکت نکند. اما او در سال 1970 نظرش را عوض کرد.

برچسب‌ها: پله بازیکن تیم ملی فوتبال برزیل

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

10 1

475 سرخان بندرترکمن1394/01/13

سرخان بندرترکمن: نظر بدین بچه ها

16 فروردين (19:39)


تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi