خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار بارسلونا
اتحاد بارسلونا
4
97,241

نیمار: هنوز هم عاشق بارسلونا هستم

نیمار: هنوز هم عاشق بارسلونا هستم
نیمار ستاره برزیلی پاریسی‌ها از سبک بازی خودش دفاع کرد.

به گزارش مدال، نیمار، ستاره پاری سن ژرمن ضمن بیان دلیل جدایی‌اش از بارسلونا به بازی در کنار ادن هازارد ابراز علاقه کرد.

نیمار که چندی پیش 27 ساله شد، پس از سپری کردن چهار فصل درخشان در بارسلونا، در تابستان 2017 با انتقالی تاریخی و رکوردشکن، به عنوان گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال راهی پاری سن ژرمن شد تا همان طور که در کنفرانس مطبوعاتی معارفه‌اش گفت، چالش‌های جدیدی را تجربه کند. با این حال اوضاع در پاریس برای نیمار بر وفق مراد پیش نرفته است. او نتوانسته در کنار ام باپه، پی اس جی را به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند و در کسب جوایز فردی دنیای فوتبال نیز ناکام مانده است. گرچه مصدومیت‌ها هم در این مدت دست از سر او برنداشتند.

به گزارش AS، نیمار در مصاحبه با فاکس اسپورت می‌گوید:

"بارسلونا را ترک کردم چون چالش جدیدی می‌خواستم. می‌خواستم دشواری‌های جدیدی را تجربه کنم. بارسلونا باشگاهی است که همواره مرا مجذوب خودش کرده و من اکنون هم عاشق بارسا هستم. در زمان تصمیم گیری با هم تیمی‌هایم صحبت کردم ولی می‌خواستم چیز جدیدی را تجربه کنم. تصمیم گیری برایم بسیار سخت بود. حتی لحظاتی بود که مردد می‌شدم و به خودم می‌گفتم: جدا نمی‌شوم! دو هفته در چنین وضعیتی بودم.

انتقادات از تو به خاطر رفتن به پارتی آن هم زمانی که مصدوم بودی؟ البته که این حرف‌ها مرا آزار می‌دهد. مصدوم بودم ولی می‌توانستم راه بروم. دو ماه تمام تمرین کردم. چیزی که بیشتر از همه مرا آزار می‌دهد این است که بازیکنان سابق این حرف ها را می‌زنند؛ آنها که خودشان فوتبال بازی کردند و کارهایی حتی بدتر از من انجام دادند. این مرا آزار می‌دهد. صادقانه می‌گویم شنیدن این حرف‌ها مرا می‌رنجاند ولی اکنون دیگر به این چیزها اهمیتی نمی‌دهم و نمی‌خواهم بیشتر از این درباره‌اش حرف بزنم. کسانی که مرا از نزدیک می‌شناسند، با شخصیتم آشنا هستند.

انتقادات از سبک بازی نمایشی‌ات؟ جالب است که مردم در این قضیه بیشتر طرف بازیکنی که خطا می‌کند و ضربه می‌زند را می‌گیرند تا بازیکنی که دریبل می‌زند. سبک بازی مرا همه می‌شناسند. توپ را می‌گیرم و به سمت دروازه حریف حمله می‌کنم. بهترین مهارت من همواره دریبل زنی بوده است. از شنیدن این انتقادات در زمین بازی ناراحت می‌شوم. توضیح احساسات مردم دشوار است. مردم از سبک بازی من انتقاد می‌کنند و همزمان سبک بازی من همان چیزی است که آنها را به استادیوم می‌کشاند. هیچ کس برای تماشای ضربه زدن و خطا کردن به ورزشگاه نمی‌آید. اگر این ورزش را می‌خواستند، به تماشای بوکس می‌رفتند. از سبک بازی‌ام لذت می‌برم و تا همیشه همین طور بازی خواهم کرد. همه مرا به نقش بازی کردن و دایو زدن متهم می‌کنند در حالی که 7 ماه بعد، دقیقا دوباره از یک ناحیه مصدوم شدم آن هم به این خاطر که سعی داشتم روی پایم بایستم. بعد از مصدومیت همه متحیر بودند که چرا خودم را روی زمین نینداختم تا داور خطا بگیرد. وقتی مجبورم بازی را ادامه دهم معمولا زمانی است که چهار یا پنج بار روی من خطا می‌شود و دقیقا بعد از این همه خطا به من می‌گویند خودت را بی دلیل به زمین نینداز. توضیحش پیچیده است. روزی که مصدوم شدم، قبل از بازی پیامی تهدید آمیز دریافت کرده بودم."

در بخش دیگری از صحبت‌های نیمار با فاکس اسپورت که توسط سایت گل منتشر شده نیمار می‌گوید:

"دوست دارم روزی در کنار هازارد بازی کنم چون سبک بازی‌اش مثل من است. به نظرم زوج خوبی در زمین خواهیم شد و ارزشش را دارد که یک بار آن را امتحان کنیم. به نظرم کنار هم می‌توانیم دست به ویرانی بزنیم."

برچسب‌ها: نیمار بازیکن بارسا پاریس سنت ژرمن

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

8 0

208 .ir.iran1398/02/06

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi