خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار اتلتیکومادرید
اتحاد اتلتیکومادرید
19
3,037

دوری هشت هفته‌ای فیلیپه لوئيس از میادین

دوری هشت هفته‌ای فیلیپه لوئيس از میادین
پس از خبر شوکه کننده دیروز، خبر به مراتب بهتری امروز مخابره شد.
فیلیپه لوئيس، مدافع برزیلی و ملی‌پوش اتلتیکو مادرید دو ماه از میادین دور خواهد بود.

فیلیپه در جریان پیروزی پرگل تیمش مقابل لوکوموتیو مسکو در لیگ اروپا مصدوم شد. در صحنه‌ای که ادر می‌رفت با یک شوت در موقعیتی مناسب، تهدیدی جدی روی دروازه اتلتیکو ایجاد کند، فیلیپه فداکاری کرد و با یک تکل توپ را دور کرد و ادر به جای توپ، ساق پای فیلیپه را زد. نهایتا این ضربه شدید باعث شکستگی استخوان ساق پای مدافع برزیلی اتلتیکو شد.

برخلاف پیش بینی برخی خبرگزاری‌ها از قطعی بودن غیبت فیلیپه لوئيس در جام جهانی، با بیانیه‌ای که اتلتیکو منتشر کرده، لوئيس دیروز در مادرید جراحی شده و تقریبا 8 هفته از میادین دور خواهد بود. بدین ترتیب او هنوز هم می‌تواند به بازی در جام جهانی امیدوار باشد. 13 هفته به آغاز جام جهانی باقی مانده و بعید نیست تیته در آخرین لیستش باز هم نام فیلیپه را قرار دهد.

برچسب‌ها: فیلیپه لوئیس برزیل فوتبال مسکو روسیه اتلتیکو مادرید شکستگی جام جهانی مصدومیت

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

15 0

547 پرسپولیس‌‌‌1396/12/27

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi