خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار منچستریونایتد
اتحاد منچستریونایتد
7
10,333

دارمیان و اسمالینگ مقابل بورنموث غایب هستند

دارمیان و اسمالینگ مقابل بورنموث غایب هستند
به گزارش بخش بین الملل ، شکست تلخ شیاطین سرخ در مقابل وولفسبورگ در لیگ قهرمانان اروپا، نه تنها باعث حذف شاگردان فان خال از این رقابت ها شد، بلکه دو بازیکن مصدوم دیگر هم به لیست آسیب دیدگان این تیم اضافه کرد.
متئو دارمیان و کریس اسمالینگ، دو بازیکنی هستند که در فولکس واگن آرنا دچار مصدومیت شدند و منچستر یونایتد باید بدون این دو بازیکن در هفته شانزدهم لیگ برتر انگلیس به مصاف بورنموث برود.
رونی، روخو و هررا دیگر بازیکنان مصدومی هستند که یونایتد را در این بازی همراهی نمی کنند و باستین شواین اشتایگر هم با محرومیت اتحادیه فوتبال انگلیس مواجه شده و نمی تواند برای تیمش به میدان برود.

با این حال، مورگان اشنایدرلین برای بازی با بورنموث مشکلی ندارد و انتظار می رود مصدومیت هررا، دارمیانو اسمالینگ هم تا قبل ار کریسمس برطرف شود.

برچسب‌ها: کریس اسمالینگ منچستر یونایتد

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

1 0

150 من یو انگلستان1394/09/20

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi