خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار رئال‌مادرید
اتحاد رئال‌مادرید
3
100,400

کریستیانو : امیدوارم جونیور مثل پدرش باهوش باشد!

کریستیانو : امیدوارم جونیور مثل پدرش باهوش باشد!
مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو در مورد پسرش جونیور صحبت هایی انجام داد و گفت که می خواهد مثل خودش فوتبالیست شود.
او می گوید :” مهم است که پسرم آموزش خوبی داشته باشد و بتواند مثل یک پسر خوب و مودب رشد کند. امیدوارم که پسری باشد که ارزشها را فراگرفته است و از این حیث مثل بقیه خوانده است. همچنین امیدوارم که مثل پدرش باهوش باشد (می خندد).”

وی در ادامه اظهار داشت :” جونیور می تواند برای آینده اش همان چیزی را انتخاب کند که خودش می خواهد اما من دوست دارم که یک بازیکن خوب شود. به نظرم می تواند فوتبالیست شود هر چند که هنوز برای حرف زدن در این باره زود است و او خیلی کوچک است اما منطقا هیجان زده خواهم شد اگر فوتبالیست شود.”

برچسب‌ها: رئال مادرید کریستیانو رونالدو جونیور

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

62 10

1,104 سپهراد1394/05/20

بارسا1384: امید وارم مثل باباش بشه

20 مرداد (13:54)


نیو کریس: چی رو حراج کردی؟

20 مرداد (13:10)


رخش بیرم: عشق است پدر و پسر

20 مرداد (12:54)


سپاهان ساری: مثل رونالدو هیچ کی نمی شه. مگه اینکه ژن رونالدو رو داشته باشه

20 مرداد (12:25)


تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi