خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار پرسپولیس
اتحاد پرسپولیس
1
104,760

قهرمانی های استقلال !؟ هویت قهرمانی های استقلال جعلی است!

قهرمانی های استقلال !؟ هویت قهرمانی های استقلال جعلی است!
پرسپولیسیها:هویت افتخارات استقلال در آسیا دومین دوره جام باشگاههای آسیا: ورزشگاه امجدیه تهران. (با نفوذ سپهبد پرویز خسروانی همه کاره تربیت بدنی و مدیر عامل تیم دولت ( که الان هم این تیم تیم دولت است) استقلال میزبانی را در تهران گرفت. استقلال اینگونه قهرمان شد با دویار کمکی از پرسپولیس که یکی از آنها محمود خردبین بود.

یک یار کمکی از پاس که با گلش در فینال استقلال در لحظات پایانی در امجدیه از شکست گریخت. نمایندگان مالزی، لبنان و اندونزی استقلال را به بزرگترین افتخار تاریخش رساندند. که همین بردهای مضحک و قهرمانی یکی از ستاره های روی پیراهن این تیم می باشد. ببینید بزرگی استقلال را.و اما استقلال چطور با ۲ بازی با نمایندگان لبنان و مالزی از گروهی ۳ تیمی آن هم در تهران به نیمه نهایی می رود.

و با برد بر نماینده اندونزی آن هم در تهران فینالیست می شود؛ استقلال 3 هامنت من لبنان 0 استقلال 3 سلانگور مالزی 0 استقلال با شکست نمایندگان لبنان و مالزی فقط با دوبازی در گروهی سه تیمی به دلیل عدم حضور اکثر تیم های درجه یک و حتی دوی آسیایی به نیمه نهایی راه می یابد. اما در نیمه نهایی با چه تیمی مواجه می شود. مدان اندونزی آن هم در امجدیه تهران. مدان شهر کوچکی در اندونزی می باشد. بررسی کنید و ببینید پرسپولیس به میزبانی کدام کشورها و با چند بازی و با حضور چه تیم هایی شرکت کرده است. ببینید بزرگی استقلال را. نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا 1970 تهران امجدیه: استقلال 2 مدان اندونزی 0 فینال: استقلال 1 هاپوئل اسرائیل 1 در وقت اضافه 2-1 استقلال قهرمان شد. یک بازی سخت و یک برد باعث یک قهرمانی به ادعای خودشان در آسیاست. توجه کنید ورزشگاه امجدیه تهران. بدون نمایندگان تیم های درجه یک و دو آسیا. فقط تیم های درجه سه آسیا. این هویت جام باشگاههای آسیا و اولین قهرمانی استقلال.
در پایان این مسابقات که دقیقاً بسان مسابقات دوستانه و چهارجانبه می باشد این تیمها اول تا چهارم شدند. 1- استقلال 2- هاپوئل 3- هامنت من لبنان 4- مدان اندونزی. یک بازی سخت آنهم در تهران و امجدیه و با تساوی یک یک در نود دقیقه و یک قهرمانی در آسیا. آیا آن مسابقات یک تورنمنت دستگرمی نبود که کنفدراسیون آسیا با ارسال دعوتنامه و خواهش و تمنا می توانست فقط پای برخی از تیمها را به این مسابقات بکشاند.
قهرمانی دوم: 1990 استقلال 2 25 آوریل کره شمالی 1 کره شمالی از جمله تیم های درجه دو آسیا بحساب می آمد. استقلال 2 بانکوک بانک تایلند 1 استقلال 1 محمــدان بنگلادش 1 توجــــه: نماینده اندورنزی در گروه خود به نیمه نهایی صعود می کند. بدین دلیل که هیچ یک از قطب های آسیا در این تورنمنت آموزسی و تمرینی کنفدراسیون آسیا شرکت نمی کردند
در چند دوره فقط شاهد حضور یک تیم از شرق بودیم بدون حضور نمایندگان عربستان عراق و تیمهای درجه دو کشورهای حوزه خلیج فارس. نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا: استقلال 2 پلیتا جایا اندونزی 0 استقلال در هر دو قهرمانیش در نیمه نهایی نماینده اندونزی را شکست داد. فینــــال: استقلال 2 لیائونینگ چین یک تنها یک بازی سخت و یک قهرمانی دیگر. چین هیچگاه ۴ قطب برتر آسیا به حساب نیامده است.
در گروههای دیگر که نماینده اندونزی هم در آن بالا آمده بود تنها لیائونینگ چین حضور داشت.جالب است بدانیم که در بازی رده بندی پلیتاجایا اندونزی در ۱۲۰ دقیقه تلاش با ۲۵ آوریل کره شمالی دیگر تیم صعود کنند از گروه نماینده ایران ۲-۲ و در ضربات پنالتی بازی را برد و سوم شد. نماینده اندونزی در مکان سوم آسیا ایستاد. توجه کنید درهر دو دوره قهرمانی این تیم که یکی هم در امجدیه تهران بوده است فقط یک تیم نسبتاً قوی در مسابقات حاضر بوده است. اگر توجهی به دو فینال پرسپولیس در جام در جام بیاندازیم متوجه خواهیم شد که پرسپولیس دو نماینده عربستان الاتحاد و الهلال و نمایندگان امارات عمان کویت عراق را حذف کرده است و نمایندگان ژاپن و کره جنوبی هم حاضر بوده.
منبع:/perspolis-club.com/

برچسب‌ها: پرسپولیس استقلال قهرمانی آسیا جعلی

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

15 5

2,672 Swansea City1394/03/02

ا ا س رم: اخر زایه بازی

4 خرداد (12:18)


پارس ایران.: وای چه قهرمان ی هایی برازندتونه استقلال 6666666666666

4 خرداد (12:04)


ستاره سرخ آرخ: خ تاحالا به چهارم نرسیدین بدبخت ها

3 خرداد (23:41)


نازی آباد اف.سی: به ما نمیخورن که

2 خرداد (22:25)


تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi