خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار پرسپولیس
اتحاد پرسپولیس
1
104,578

13 اسفند لعنتی!!!

13 اسفند لعنتی!!!
وقتی در یک شب سرد به علت سردرد شدید او را به بیمارستان رساندند و به کما رفت، دست ها به یاد دست هایی که آسمان ملبورن و لیون را شکافت تا شکرگزار سرافرازی ایران باشد، به سوی آسمان بلند شد. این بار اما حاجات مشترک بود؛ عقاب!

"چطوره؟ به هوش آمده؟" این سوال تکراری هواداران فوتبال در اواسط اسفند 1380 بود.

امروز 13 اسفند بود. 13 سال پیش در یک 13 اسفند لعنتی که می توانست تلخ تر باشد عابدزاده به کما رفت. ولی انگار او زاده شده تا در سخت ترین لحظات امید را برگرداند. یک روز با پشتک هایش وسط یک بازی سنگین در ملبورن و یک روز روی تخت بیمارستان کسری!

هواداران در یک اقدام منحصر به فرد مقابل بیمارستان تجمع کردند. مسوولان بیمارستان مجبور شدند یک مانیتور بزرگ نصب کنند تا عابدزاده را زنده تماشا کنند. او بازگشت تا سایه اش بالای سر فوتبال ایران باشد. انگار عقاب ها همیشه مقتدرانه باز می گردند.

برچسب‌ها: عابدزاده اسفند1380 کما پرسپولیس بیمارستان کسری

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

117 7

1,008 پرسپولیس اتشین11393/12/13

هرمز زلزله: یکی بیاد حامی من بشه خواهشا

13 اسفند (17:02)


اف سی ایلام تیم: سلطانی ب خدا،انشالله 130 سال زنده باشی سالار.

13 اسفند (16:08)


بارسای مازندران: واقعا عقاب برازندشه

13 اسفند (15:39)


پرسپولیس 7879: سلام داداشای یکی حامی من بشه

13 اسفند (15:24)


تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi