خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار هلند
اتحاد هلند
9
5,475

هیدینک: دارم دیوانه می‌شوم

هیدینک: دارم دیوانه می‌شوم
سرمربی تیم ملی هلند از باخت برابر جمهوری چک بسیار ناراحت است و آن را دیوانه کننده توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، هلند در اولین دیدار خود در انتخابی یورو 2016 ضعیف ظاهر شد و برابر جمهوری چک با نتیجه 2 بر یک شکست خورد تا دومین شکست پیاپی هلند با گاس هیدینک ثبت شود.

گاس هیدینک سرمربی هلند پس از شکست تیمش برابر جمهوری چک در انتخابی جام ملت‌های اروپا گفت: در نیمه نخست اشتباه‌های زیادی داشتیم و نتوانستیم موقعیتی روی دروازه ایتالیا ایجاد کنیم. بازی ضعیفی برابر چک به نمایش گذاشتیم که ناراحت کننده است. اصلا نمی‌توانم عصبانیت خودم را از نتیجه کسب شده پنهان کنم . خیلی ناراحت و عصبانی هستم. نباید در چنین دیدارهایی چنین اشتباه‌هایی کنیم، آن هم برابر تیم چک که بازیکنان موقعیت‌سنجی دارد. البته در نیمه دوم کمی بهتر شدیم و توانستیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم.

سرمربی لاله‌های نارنجی ادامه داد: نباید در این دیدار شکست می‌خوردیم . کارمان خیلی سخت شد و به همین خاطر خیلی ناراحتم. بازی باید با نتیجه یک بر یک به پایان می‌رسد ولی در اواخر بازی احمقانه بازی کردیم و این بازی را به احمقانه‌ترین شکل ممکن به پایان بردیم. هنوز هم که به این بازی فکر می‌کنم از فرط عصبانیت دیوانه می‌شوم. بازی را تقریبا خوب شروع کردیم. قبل از این که گل نخست را دریافت کنیم، کمی بازی ما روان بود اما متاسفانه نتوانستیم از برتری مالکیت توپ استفاده و شانس گلزنی ایجاد کنیم. به نظرم در نیمه نخست مسابقه عملکردمان مثل حریف بود و هیچ کدام از دو تیم نسبت به تیم دیگر برتر نبودند.اما بار دیگر گل‌های بچگانه‌ای را دریافت کردیم که باعث شد نتوانیم به مسابقه برگردیم.

سرمربی تیم ملی هلند ادامه داد: اکنون که این دیدار را مورد بررسی قرار می‌دهم تنها می‌توانم بگویم که ممفیس دیپای بهترین بازیکن ما بود و بقیه نفرهای تیم ضعیف ظاهر شدند و از آنان راضی نیستم. مشکل ما این است که نمی‌توانیم توپ‌های آخر را به گل تبدیل کنیم. ما برابر ایتالیا در دیدار دوستانه نیز در حمله ضعیف ظاهر شدیم و در زدن ضربات آخر هوشیار نبودیم. این ناراحت کننده است که نمی‌توانیم شانس‌هایمان را به گل تبدیل کنیم.

هیدینک در پایان گفت: همه احساس ناامیدی می‌کنند. متاسفانه در دیدار برابر چک بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم و دو بار دروازه‌مان باز شد. شاید اگر این دیدار با تساوی به پایان می‌رسید کمی راضی ‌ر بودم. شکست در این دیدار بدترین تنبیه برای ما بود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: هیدینک سرمربی تیم ملی هلند

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

14 0

142 اس اس مهرداد1393/06/24

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi