چرا AFC به سود ایران رای نداد؟
به گزارش "مستر90"، مسئولان فدراسیون فوتبال ایران مصرانه تاکید دارند که مدارک شان برای محکوم شدن عراقی ها و صعود ایران کافی بود و تنها نداشتن لابی کافی، باعث اعلام رای به سود عراق شد. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به تمام مدارک موجود در این پرونده تا ببینیم چرا AFC به سود ایران رای نداد:
نمونه گیری:
نمونه گیری از علا عبدالزهرا روی 8 آگوست 2014 (17 مرداد 1393) در شهر اصفهان انجام شد. آنطور که در برگه کنترل دوپینگ او ثبت شده، نمونه گیری از او در ساعت 21:24 دقیقه، 4 دقیقه بعد از اینکه برای انجام تست دوپینگ فراخوانده شد و در حضور پزشک باشگاه تراکتورسازی، انجام گرفت.
فسخ قرارداد با تراکتورسازی
عبدالزهرا روی 18 شهریور، 32 روز بعد از انجام تست دوپینگ، قراردادش را با باشگاه تراکتورسازی فسخ کرد. در متن فسخ قرارداد او با باشگاه تبریزی آمده است:" طبق قرارداد شماره {...} فی ما بین باشگاه تراکتورسازی و بازیکن فوتبال آقای علا عبدالزهرا خاشن به شماره پاسپورت {...}، این قرارداد بین دو طرف فسخ شده و بازیکن حق هیچ دعوی مالی و حقوقی ندارد. قابل ذکر است باشگاه طبق قرارداد، تمام حقوق او را پرداخت نموده است."
پاسخ آزمایشگاه کلن
آزمایشگاه کلن در نامه ای به تاریخ 10 سپتامبر 2014 (19 شهریور 1393)، در نامه ای که امضای دکتر گایر، نایب رئیس انستیتو کلن پای آن دیده می شود، وجود ماده ممنوعه متیل هگزان آمین را در نمونه آزمایشی علا عبدالزهرا تایید کرد. در پایین نامه هم آمده که نمونه هایی که به این آزمایشگاه فرستاده می شوند، 3 ماه بعد از اعلام نتیجه، بدون اطلاع دوباره، دور ریخته خواهند شد؛ مگر اینکه تا 4 هفته بعد، با پرداخت هزینه، برای نگهداری بیشتر آن اقدام شود.
نامه فیفا به فدراسیون فوتبال ایران
در تاریخ 17 سپتامبر 2014 (26 شهریور 1393) در نامه ای به امضای مارتین واسو، رئیس کمیته ضد دوپینگ فیفا، خطاب به مهدی محمد نبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، از او خواسته می شود اطلاعات مربوط به بازیکن دوپینگی که از سوی آزمایشگاه کلن اعلام شده را به فیفا ارسال کنند. در این نامه آمده است:" ما از طریق آزمایشگاه مورد اطمینان وادا، آزمایشگاه کلن، مطلع شدیم که نمونه یکی از بازیکنان حاضر در فوتبال کشور شما مثبت اعلام شده است. خواهشمند است تا تاریخ 10 اکتبر 2014 (18 مهر 1393) این موارد را به فیفا اطلاع بدهید:" نام بازیکن، نام باشگاه، تاریخ تولد بازیکن، ملیت بازیکن، رقابت هایی که کنترل دوپینگ در آن صورت گرفت و ...".
نامه ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران به فیفا
در تاریخ 17 سپتامبر 2014 (26 شهریور 1393) در نامه ای به امضای دکتر رامین احمدی طباطبایی، نایب رئیس ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران ، مثبت اعلام شدن تست دوپینگ علا عبدالزهرا به فیفا اعلام شد. در این نامه آمده است:" در نمونه تستی که از بازیکن عراقی تیم تراکتورسازی از لیگ برتر ایران گرفته و به آزمایشگاه کلن ارسال شد، ماده ممنوعه متیل هگزان آمین وجود داشته و نتیجه آزمایش او مثبت اعلام شد. از آنجا که این بازیکن ایرانی نیست و ساکن ایران هم نیست و اکنون به باشگاه پلیس عراق پیوسته، با توجه ماده 1-3-15 قوانین وادا در مورد تصمیم گیری برای چنین پرونده هایی، مدارک لازم به پیوست ارسال می شود. متشکر برای پیگیری موضوع."
پاسخ فیفا به ستاد ملی مبارزه دوپینگ ایران
در تاریخ 22 سپتامبر 2014 (31 شهریور 2014)، فیفا با ارسال نامه ای، دریافت مدارک دوپینگ علا عبدالزهرا را تایید کرد. در این نامه که به امضای "ماری" از مقر پزشکی فیفا، رسیده، آمده است:" دکتر طباطبایی عزیز، متشکر از اطلاع رسانی تان در مورد این موضوع. ما مدارک را دریافت کردیم و طبق مقررات عمل خواهیم کرد."
نامه وادا به ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران
وادا در تاریخ 12 نوامبر 2014 (21 آبان 1393) در نامه ای به ستاد ملی مبارزه دوپینگ ایران خواستار آخرین اطلاعات در مورد پرونده علا عبدالزهرا شد. در این نامه آمده است که اگر کمیته ضد دو پینگ ایران تصمیم گیرنده نهایی در مورد این پرونده نیست، به اطلاع وادا رسانده شود تا تصمیم مقتضی گرفته شود.
نامه دوم فیفا به فدراسیون فوتبال ایران
فیفا در تاریخ 1 دسامبر 2014 (10 آذر 1393)، در نامه ای خطاب به مهدی محمد نبی، اعلام کرد که مدارک لازم که براساس نامه نگاری های قبلی، قرار بود برای این نهاد فرستاده شود، ارسال نشده و به فدراسیون فوتبال تا تاریخ 19 دسامبر (28 آذر) وقت داده شد تا این کار صورت بگیرد.
نامه سوم فیفا به فدراسیون فوتبال ایران
فیفا در تاریخ 19 دسامبر 2014 (28 آذر) بار دیگر در نامه ای خطاب به مهدی محمد نبی، خواستار ارسال مدارک دوپینگ علا عبدالزهرا شد و این بار تا 8 ژانویه 2015 (18 دی 1393) برای ارسال مدارک فرصت داده شد. این نامه هم مانند دو نامه قبلی به امضای مارتین واسو، رئیس کمیته ضد دوپینگ فیفا رسیده است.
نامه ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران به وادا
ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران در نامه ای به تاریخ 11 ژانویه 2015 (21 دی 1393) در پاسخ به نامه دو ماه قبل وادا، اعلام می کند که مدارک لازم را به فیفا ارسال کرده و تاکید می کنند که مسئولیت اجرای محرومیت بازیکن با این نهاد نیست.
نامه ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران به کمیته پزشکی فیفا
در نهایت ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران در تاریخ 21 ژانویه 2015 (اول بهمن 1393) در نامه ای به امضای نصرالله سجادی، رئیس این ستاد، خواستار اعلام حکم نهایی علا عبدالزهرا، بازیکن تیم ملی عراق، به ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران، با توجه به حضور او در رقابت های جام ملت های آسیا شدند. (این نامه دو روز پیش از دیدار ایران مقابل عراق به فیفا ارسال شده است.)
نامه اعتراضی ایران به AFC بعد از بازی با عراق
برچسبها: دو دوپینگ عبدالزهرا اعتراض ایران
اگر حوصله خواندن ندارید، برای شنیدن اخبار روز فوتبال از هرجای ایران با شماره 9099070330 تماس بگیرید.
در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}