خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار فرانسه
اتحاد فرانسه
10
4,836

لوشامپیونه دیگر تک‌قطبی نیست/افزایش مدعی برای قهرمانی

لوشامپیونه دیگر تک‌قطبی نیست/افزایش مدعی برای قهرمانی
به گزارش "ورزش سه"، پیروزی 3-0 لیون بر نانت برای این تیم فرانسوی به یک پیروزی تاریخی تبدیل شد چرا که به حسرت 12ساله این باشگاه فرانسوی پایان داد و باعث شد بعد از سالها حکمرانی بلامنازع پاری سن ژرمن، لیون سرانجام بتواند یک سال میلادی را به عنوان صدرنشین لوشامپیونا به پایان برساند.

لیون با پیروزی مقابل ننت در پایان هفته هفدهم لیگ1 سی و شش امتیازی شد و به لطف تفاضل گلی یک گل بیشتر از رقیبش لیون صدرنشین شود. لیل در حال حاضر در رتبه دوم جدول قرار دارد.

جالب اما اینجا است که پاری سن ژرمن حاکم بلامنازع لیگ فرانسه در سالهای اخیر سال 2020 میلادی را در حالی به پایان برد که در رتبه سوم جدول قرار دارد و فاصله اش با لیون صدرنشین 5 امتیاز است.
نتایج بد پاری سن ژرمن باعث شد مدیران این تیم تا شروع سال جدید میلادی منتظر نمانند و امروز اعلام شد این تیم توماس توخل سرمربی آلمانی خود را اخراج کرده است. به این ترتیب به نظر می رسد باشگاه پاریسی سال جدید را با یک سرمربی جدید آغاز خواهد کرد.
تا این لحظه شانس مائوریسیو پوچتینو برای نشستن روی نیمکت PSG بیشتر به نظر می رسد و برخی رسانه ها گزارش دادند که مذاکرات بین او و باشگاه پاریسی به مراحل پایانی رسیده است.
لیون که حالا سال میلادی را با صدرنشینی در فرانسه به پایان رساند امیدوار است بتواند بعد از چند سال فوتبال این کشور را از تک قطبی بودن نجات داده و لیگی رقابتی‌تر بوجود بیاورد.

برچسب‌ها: لوشامپیونه لیون پاریسن ژرمن

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

1 0

129 AƖι Ƒєяηαηɗєѕ (ح)1399/10/05

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi