خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار استقلال
اتحاد استقلال
2
103,000

دو مصدوم استقلال آفتابی شدند

دو مصدوم استقلال آفتابی شدند
دو بازیکن مصدوم استقلال در دومین روز از دور جدید تمرینات در کنار سایر بازیکنان آفتابی شدند.

به گزارش "ورزش سه"، در دومین روز از تمرینات دور جدید استقلال زیر نظر فرهاد مجیدی دو بازیکن مصدوم با حضور در کنار هم تیمی های خود نشستی کوتاه با سرمربی تیم داشتند.

داریوش شجاعیان و سیاوش یزدانی دو بازیکن مصدوم و سرشناس استقلال هستند که این روزها به خاطر درمان آسیب دیدگی خود در تمرینات حضور ندارند. شجاعیان که به خاطر طولانی بودن روند درمان نامش از فهرست استقلال برای نیم فصل دوم خارج شده اولین نفری بود که با مجیدی صحبت کرد و گزارشی از وضعیت خود ارائه داد.

اما سیاوش یزدانی که شرایطی متفاوت از شجاعیان داشت در گفتگوی خود با سرمربی استقلال آخرین روند درمانی را تشریح کرد تا فرهادمجیدی از زمان احتمالی بازگشت این مدافع به تمرینات مطلع و برنامه ریزی های لازم را انجام بدهد.

برچسب‌ها: داریوش شجاعیان سیاوش یزدانی استقلال تهران تمرینات

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

1 0

146 فقط جواد نکونام1398/10/18

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi