خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار پرسپولیس
اتحاد پرسپولیس
1
104,595

عرب بالاخره پاسخ برانکو ایوانکوویچ را داد

عرب بالاخره پاسخ برانکو ایوانکوویچ را داد
توضیح درباره نقل و انتقالات پرسپولیس
بخش اول کار ما بر این اساس استوار بود که بتوانیم استخوان‌بندی تیمی که به مقام قهرمانی رسید و موفق به حضور در فینال آسیا شد را حفظ کنیم. نظر به این که با تغییرات در کادر فنی روبرو بودیم، این بدیهی‌ترین کاری بود که باید انجام می‌دادیم. در مرحله بعد تلاش شد در بعضی پست‌ها که احساس نیاز می‌شد بازیکنانی را جذب کنیم. این مرحله هنوز ادامه دارد. طبق نظر سرمربی اولویت باقی مانده، جذب یک مهاجم است. یک سری گزینه‌ها به ایشان معرفی شد که تعدادی را تایید و اولویت بندی کردند. در این ارتباط مشغول به فعالیت هستیم و به زودی گزینه مورد نظر معرفی می‌شود. همچنین فراموش نکنیم، یکی از مهمترین کارهایی که باید در این زمان انجام می‌شد به خدمت گرفتن خود سرمربی بود.
با توجه به زمانی که در اختیار داشتیم، اولویت ما یک مربی ایرانی بود که تیم را کاملا بشناسد تا سریع وارد عمل شود اما در این بخش خوش اقبال نبودیم چون مربی مورد نظر ما قبلا به تیم دیگری ملحق شده بود و آن باشگاه هم حاضر نبود مربی خوب خودش را از دست بدهد که کاملا قابل درک بود. در ادامه سراغ گزینه خارجی رفتیم و البته خوش اقبال بودیم که گزینه‌ای مثل آقای کالدرون آمادگی، شرایط و انگیزه حضور در پرسپولیس را داشتند. بالاخره شناخت نسبی از فوتبال ایران و پرسپولیس و شناخت از فوتبال آسیا امتیازهایی بود که نمی‌شد به سادگی از کنار آن گذشت.

تمدید قرارداد با بشار رسن
تمدید قرارداد با این بازیکن در راستای همان ایده حفظ تیم سال گذشته در برنامه قرار گرفت. آقای کالدرون هم به عنوان سرمربی در جریان بودند. در روزهای گذشته روند خوبی داشتیم که به حصول نتیجه انجامید. البته مثل خیلی ادعاهای دیگر، در این چند روز مطرح می‌شد که می‌خواهیم او از پرسپولیس برود ولی نادرستی این ادعا هم ثابت شد. نباید هر حرفی را باور کرد. به نظر می‌رسد چنین خبری برای تخریب باشگاه و تحریک هواداران علیه پرسپولیس ساخته شد. نه این که، هر کس آن را بازنشر کرد چنین منظوری داشته است بلکه بعضی باور کردند و نادانسته وارد این داستان شدند. در مورد جزییات توافق صحبتی نمی‌کنیم ولی ارقامی مثل 250 هزار یورو اصلا صحت نداشت. حتی رقم پیشنهادی ما هم به مراتب بالاتر از این مورد بود. توافق زودتر، تغییری در شرایط ایجاد نمی‌کرد. او یکسری تمرینات دارد ولی هنوز برنامه‌های فیزیوتراپی و آماده‌سازی برای بازگشت به تمرینات را دنبال می‌کند. البته به زودی شرایط مطلوب را برای بازگشت پیدا خواهد کرد.

جذب بازیکنان بدون نظر کالدرون؟
اگر بخواهیم فقط ایراد بگیریم، می‌شود خیلی مسایل را مطرح کرد که بسیاری در ظاهر درست هستند ولی در واقعیت نه. ما چه کاری می‌توانستیم انجام بدهیم؟ بسیاری از آنها که این حرف را می‌زنند همان‌هایی هستند که مرتب می‌گفتند باشگاه چرا در نقل و انتقالات کاری انجام نمی‌دهد؟ تازه ما جذب آن چنانی نداشتیم. قبل از حضور آقای کالدرون، فقط احمدزاده را گرفتیم. البته فعالیت باشگاه زیاد بود چون باید با بازیکنان خودمان به توافق می‌رسیدم. آنها با توجه به نتایج کسب شده، خواهان خارجی و داخلی داشتند. هر یک از آنها جدا می‌شدند ما را به هزار و یک چیز متهم می‌کردند ولی حالا که انجام شد، می‌گویند چرا شد؟! همین فرشاد احمدزاده اگر به تیم‌های رقیب می‌رفت، می‌گفتند این چه مدیریتی است ولی حالا که به پرسپولیس آمده یک جور دیگر صحبت می‌کنند و می‌خواهند هوادار را تحت تاثیر قرار بدهند.

برچسب‌ها: قرمز آتیش سرخ

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

0 0

62 لیورپول سردار1398/05/02

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi