خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار ایران
اتحاد ایران
1
128,595

کریمی:نیاز داریم مسئولان از تیم ملی حمایت کنند

کریمی:نیاز داریم مسئولان از تیم ملی حمایت کنند
هافبک باشگاه سپاهان معتقد است که از تیم ملی در آستانه جام جهانی باید حمایت شود.
علی کریمی، هافبک سپاهان پیش از آغاز تمرین امروز تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران گفت:
با توجه به اینکه جمعه گذشته آخرین بازی لیگ تمام شد و همه مشغول استراحت بودند و از روز گذشته تمرینات را شروع کردیم. بازیکنان استقلال و پرسپولیس در مسابقات آسیایی هستند و ما مجبور شدیم با 4 نفر شروع کنیم. شروع تمرینات می‌تواند از نظر بدنی به ما کمک کند و برای ما مفید است.
به گزارش فارس، وی در خصوص آمادگی خودش گفت:
همه نفراتی که به تیم ملی دعوت می‌شوند خوب هستند ولی در تیم ملی بازی کردن همیشه سخت است. کمتر از 40 روز به مسابقات مانده و ما نیاز داریم مسئولان از تیم ملی حمایت کنند.
وی در خصوص بازی با ازبکستان و ترکیه گفت:
فکر می‌کنم قرار بود یک بازی هم با سوریه داشته باشیم ولی آن بازی به خاطر نوبد بازیکنان لغو شد، ترکیه، ازبکستان و یونان تیم‌هایی هستند که می‌توانند به ما کمک کنند.
کریمی در خصوص غیبت عزت‌اللهی در بازی اول تیم ملی در جام جهانی و حضور وی در پست عزت‌اللهی گفت:
کی‌روش تیم خوبی ساخته و همه می‌توانند کمک کنند. عزت‌اللهی یکی از بازیکنان خوب تیم ملی است ولی به نظرم همه بازیکنان آماده هستند تا به تیم ملی کمک کنند و جای نگرانی از بابت نبود عزت‌اللهی وجود ندارد.

برچسب‌ها: جام جهانی روسیه علی کریمی تیم ملی

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

0 0

149 بایر‌ لورکوزن1397/02/16

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi