خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار استقلال
اتحاد استقلال
2
103,016

آیا شفر فصل بعد به الهلال می رود؟؟

آیا شفر فصل بعد به الهلال می رود؟؟
شفر در پاسخ ب این سوال ک آیا فصل بعد به الهلال می رود گفت:
تمام تمرکز من روی تیمم است و بقیه مسائل کار من نیست و مدیر برنامه های من درباره آن حرف می زند. من اینجا هنوز کار دارم و عاشق تیمم هستم. وقتی که آمدم تیم پانزدهم بود و الان سوم است و عملکرد بهتری دارد. خیلی از خبرنگاران در آسیا از من پرسیدند که چگونه استقلال بهتر شده است. من عاشق هواداران هستم و کار من هنوز تمام نشده است. یادتان هست که به شما گفتم ما در لیگ قهرمانان با فوتبال موفق می شویم و با پاس بلند موفقیت نخواهیم داشت؟ من می خواهم به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنم و سپس می بینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد. خیلی مسائل باید در باشگاه عوض شود. مانند اینترنت همکاران من. همکاران من روزی چند ساعت کار آنالیز در خانه انجام می دهند و وقتی اینترنت نیست، نمی شود کاری انجام داد. من 4 ماه منتظر رزومه بازیکنان تیم های پایه هستم؛ اما هنوز به من نرسیده است. باز هم می گویم من عاشق تیمم هستم. من مربی جوانی نیستم و تجربه زیادی دارم و باید بگویم که شخصیت تیم من، یکی از بهترین ها در کارنامه من است. درباره آینده، چیزی نمی دانم.
چگونه وسط زمین را کنترل خواهید کرد؟

من دیدار پرسپولیس و السد را تماشا کردم و دیدم برای اولین بار پرسپولیس با یک روش جدید پرس می کند و اگر اینها این کار را انجام دهند ما مجبور هستیم ضد حمله استفاده کنیم. ما بازیکنان بسیار خوبی داریم؛ امید ابراهیمی یک فرمانده است. بعد از بازی با الهلال و فولاد خوزستان به کی روش بابت داشتن ابراهیمی تبریک گفتم. ما جپاروف را داریم. باقری نیز یک جهش بلند به سمت عملکرد بهتر داشته است. امیدوارم با این بازیکنان وسط زمین را کنترل کنیم و مطمئنم می توانیم این کار را انجام دهیم. البته فقط هافبک ها نقش ندارند و باید از عقب و از دروازه بان تا مهاجم، همگی فوتبال بازی کنیم و توپ را به حرکت در بیاوریم.
در صورت برد در دربی سرمربی تیم ملی می شوید؛ نظر شما چیست؟

شبیه یک لاتاری یا قرعه کشی است. اول از همه چیز برای کی روش در جام جهانی بهترین ها را آرزو دارم و امیدوارم برای اولین مرتبه تیم ایران به مرحله بعدی صعود کند. ما بازیکنان بسیار خوبی در داخل و خارج از لیگ ایران داریم. نه فقط امید ابراهیمی، بازیکنان پرسپولیس و بازیکنانی مانند چشمی و حسینی در تیم ملی حضور دارند. البته گروه آسانی پیش روی ما نیست. بازی اول یک مسابقه کلیدی برای ایران خواهد بود و با برد مراکش، به مرحله بعدی می رویم. من با تیم ملی کامرون در جام جهانی بودم و به شما می گویم اگر برنده باشیم، به مرحله بعدی می رویم. تیم و اسم بزرگ اسپانیا و پرتغال مهم نیست و شاید یکی از آنها شکست بخورد و در این صورت کار آنها در بازی های بعدی سخت خواهد شد. تیم ملی باید با اعتماد نفس بالا در جام جهانی شرکت کند. جام جهانی فوق العاده است.
به هدایت تیم ملی ایران علاقه دارید؟

من گفتم که هنوز با استقلال کار دارم. دوباره تکرار می کنم که عاشق بازیکنان و شخصیت آنها هستم؛ اما درباره آینده هیچ چیز را نمی دانم. قبل از بازی پرسپولیس ما با فولاد بازی داشتیم و تمرکز ما روی فولاد بود و الان تمرکز من روی بازی پرسپولیس است و سپس بازی العین. باز هم می گویم که تیم ما برای صعود قدرتمند است.
وضعیت رحمتی برای دربی چگونه است؟

من دروازه بان را برابر الهلال تغییر دادم. حسینی یک استعداد بسیار بزرگ است و دروازه بانی شبیه به جوانی های اولیور کان است. او باید از عقب با بازیکنان صحبت کند. ما برابر الهلال، در غیاب منتظری و نورافکن بازی کردیم و به همین خاطر دروازه بان با تجربه تر را درون دروازه قرار دادیم و او خوب بازی کرد و مطمئنم فردا در دربی خوب بازی خواهد کرد. دروازه بان سوم ما نیز امروز خوب تمرین کرد و او شانس خود را بو می کشد و بابت داشتن سه دروازه بان خوشحال هستم.
از باختن در دربی می ترسید؟

به باخت در دربی فکر نمی کنم و همیشه به برد فکر می کنم. مطمئنم داور فردا نیز یکی از بهترین داوران آسیا است و این موضوع خیلی خوشحال کننده است. در گذشته او را دیدم و می دانم بسیار خوب است.
به ثبت دو گل یا سه گل برای استقلال فکر می کنید؟

امیدوارم این اتفاق برای ما رخ دهد. بعد از بازی شاید 40 هزار تماشاگر ما 40 هزار تماشاگر پرسپولیس از زمین بیرون می روند و نمی خواهم تنشی میان آنها باشد. من سه امتیاز را می خواهم. برای قهرمانی دیر رسیدم و به همین دلیل می توانیم از همین حالا بگوییم پرسپولیس قهرمان شده است. همه تیم ها می خواهند استقلال را شکست دهند و ما شرایط را می دانیم. ما برای این بازی آماده هستیم.

برچسب‌ها: استقلال تهران وینفرد شفر(سرمربی) دربی(داربی)

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

4 0

125 Güneyazerbaycan1396/12/09

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi