خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار پرسپولیس
اتحاد پرسپولیس
1
104,596

مسلمان: شرمنده خانواده نوروزی شدیم

مسلمان: شرمنده خانواده نوروزی شدیم
هافبک پرسپولیس می‌گوید نمی‌داند چه چیزی باعث غیبت هانی نوروزی در مراسم قهرمانی این تیم شده و این اتفاق موجب شرمندگی آن‌ها مقابل خانواده هادی نوروزی شده است.

به گزارش ایسنا، محسن مسلمان در حاشیه جشن قهرمانی پرسپولیس در فصل شانزدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: مراسم بسیار افتضاح بود و انتظار داشتم بهتر از این مراسم را برگزار کنند.

او درباره غیبت هانی نوروزی در جشن قهرمانی این تیم گفت: شرمنده خانواده نوروزی شدم. نمی‌دانم چرا هانی در این مراسم حاضر نبود و فقط می‌توانم بگویم شرمنده شدیم.

مسلمان درباره غیبت سید جلال حسینی در بازی مقابل الهلال گفت: متاسفانه ما سید جلال را نداریم. او جزو بازیکنان ارزشمند تیم ماست و جای خالی او احساس خواهد شد.

هافبک پرسپولیس درباره دیدار با الهلال عربستان هم گفت: برای پیروزی مقابل الهلال به عمان می‌رویم و با شکست این تیم راهی مرحله بعد می‌شویم.

او همچنین گفت: در این مراسم به اندازه یک سال عکس انداختم.

برچسب‌ها: محسن مسلمان نوروزی

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

1 0

148 Special Girl1396/01/30

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi