خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار استقلال خوزستان
اتحاد استقلال خوزستان
25
1,152

خسوس: ویسی مثل گواردیولا مربیگری می‌کند

خسوس: ویسی مثل گواردیولا مربیگری می‌کند
فرناندو به خبرنگار "ورزش سه" گفت: شما از من در مورد مهمترین تیمی که در برزیل عضو آن بودم سؤال کردید، باید بگویم که تیم ماکای که به اصطلاح در رده B یعنی دسته دو رقابت‌های برزیل قرار دارد، بهترین تیمی بود که من عضو آن بودم. من تا به حال عضو تیم‌ملی برزیل نبودم ولی در رده المپیک جزو 50 بازیکنی بودم که به اردوی تیم‌ملی دعوت شدم.
رفاقت و همدلی حرف اول را در استقلال‌خوزستان می‌زند

لحظات خوب و بد زیادی در برزیل داشتم که هیچ وقت آنها را فراموش نمی‌کنم. امسال از اینکه در ایران هستم خیلی خوشحالم. استقلال‌خوزستان بازیکنان جوان و در عین حال حرفه‌ای دارد که می‌توانند با همدلی و رفاقتی که در کنار هم دارند، نتایج خوبی کسب کنند.

آمدنم به ایران یک اتفاق قشنگ در زندگی‌ام بود
شما در مورد اینکه چطور آقای ویسی شخصاً به برزیل آمد و من را انتخاب کرد، سؤال کردید؛ باید بگویم جواب این سؤال را خود ایشان باید بدهد اما برای من این دیدار و انتخاب یک اتفاق قشنگ در زندگی‌ام بود که باعث شد من به ایران بیایم و بتوانم خاطرات خوبی را در اهواز و با این تیم پشت سر بگذارم. آمدن من به استقلال خوزستان یک ترانسفر حرفه‌ای بود و من به عنوان یک بازیکن تمام تلاشم را می‌کنم تا تیم ما نتیجه بگیرد.

* شما در طول یک نیم فصل تنها 4 گل دریافت کردید، 11 کلین‌شیت داشتید و 2 پاس گل دادی. فکر می‌کنی در پایان فصل این آمار چه تغییری خواهد کرد؟
خسوس: من ابداً دنبال آمار نیستم و هر روز تلاش می‌کنم تا سخت کار کنم و بتوانم در بازی‌ها نمایش خوبی ارائه دهم تا تیم ما در خط حمله خوب گل بزند و گلی هم دریافت نکند. این نتیجه‌ای هم که من گرفتم در حقیقت از عملکرد خوب کل تیم استقلال خوزستان است. من همیشه سعی کرده‌ام تمام تمرکزم را روی بازی‌ها بگذارم تا بتوانم عملکرد خوبی داشته باشم و زیاد به آمار و ارقام کاری ندارم. در 30 سال گذشته که من تجربه بازی در تیم‌های برزیلی را داشتم، یک نکته را به خوبی می‌دانم و آن هم این است که در تیمی که رفاقت و همدلی وجود داشته باشد، موفقیت حرف اول را می‌زند.

* با وجودی که شما معتقدید آمار و ارقام برایتان اهمیت ندارد، اما اگر 90 دقیقه بتوانید دروازه استقلال‌خوزستان را بسته نگه دارید، به رکورد آرمناک پطروسیان دروازه‌بان موفق سال‌های نه چندان دور سپاهان نزدیک می‌شوید و در جایگاه دوم قرار می‌گیرید و این مساله می‌تواند در سال‌های آینده به پیشنهادهای بهتر برای شما کمک کند.

خسوس: دقیقاً من همان حرف‌هایی که برای سؤال بالا به شما جواب دادم دوباره هم تکرار می‌کنم. ابداً برای من ارقام و آمار مهم نیستند و من تمام تمرکزم را روی نتیجه گیری تیم می‌گذارم.

* از دید شما بهترین مهاجم و گلر لیگ ایران چه کسانی هستند؟
خسوس: من فکر می‌کنم از تیم‌هایی که مقابل ما بازی کردند، محمد قاضی فوروارد صبای قم بهترین مهاجم و مهدی رحمتی گلر استقلال هم بهترین دروازه‌بان است.

* شما ویسی را با کدام مربی مطرح اروپایی مقایسه می‌کنید؟
خسوس: به عقیده من آقای ویسی تمرینات حرفه‌ای با بازیکنان انجام می‌دهد. تمرینات ما روزانه با هم متفاوت است و براساس بازی حریف تاکتیک خاصی را اتخاذ می‌کنیم که همین مساله به ما کمک می‌کند که در زمین موفق باشیم. به عقیده من آقای ویسی مثل گواردیولا مربیگری می‌کند.

*ایران را از جام‌جهانی برزیل می‌شناسم
من قبل از اینکه به فوتبال ایران بیایم، شناختی از بازیکن یا مربی خاصی نداشتم اما بدون اینکه بدانم قرار است به لیگ‌برتر ایران بیایم، می‌دانستم که ایران جزو تیم‌های صعودکننده به رقابت‌های جام‌جهانی است و از این بابت شناخت کمی از این تیم به دست آورده بودم. قبل از حضورم در ایران هم از پیمنتا مهاجم نفت آبادان و گسترش فولاد نظر خواستم و مشورت گرفتم و او هم عنوان کرد با وجود اینکه استقلال‌خوزستان مدت زمانی نیست در لیگ‌برتر حضور دارد اما حضور در ایران می‌تواند تجربه خوبی باشد.
*ایران باید به داشتن مربی چون کی‌روش افتخار کند
شما در مورد کارلوس کی‌روش سؤال کردید باید بگویم ایشان مربی بسیار بزرگی است و فکر می‌کنم کسی در دنیا نباشد که یک چنین مربی و تئوریسین فوتبالی را نشناسد و تیم‌ملی ایران باید به داشتن چنین مربی‌ای افتخار کند و قدر آن را بداند. اولین بازی که من از تیم‌ملی ایران به صورت کامل دیدم، دیدار مقدماتی مقابل عمان بود من فکر می‌کنم ایران تیم‌ملی با شخصیتی دارد و تیم‌های خوب آسیاست. حقیقی هم یک دروازه‌بان خوب و با کیفیت است که می‌تواند به موفقیت تیم کمک کند.

* بسیاری از کارشناسان معتقدند روند خوب استقلال‌خوزستان در نیم فصل دوم تغییر خواهد کرد.
خسوس: این مساله خیلی طبیعی است در برزیل هم کارشناسان چنین حرف‌هایی می‌زنند. البته من فکر می‌کنم ما کار سختی در دور برگشت داریم ولی همه باید برای نتیجه‌گیری تلاش کنیم. از کارگرهای کارخانه گرفته تا مدیر و مربی و بازیکن همه باید کاری کنیم تا امتیازاتمان را حفظ کنیم و جایگاهمان بالای جدول نگه داریم. بسیار اتفاق می‌افتد که تیم‌هایی که در نیم فصل اول نتیجه نگرفته‌اند، می‌توانند در نیم فصل دوم جزو بالانشین‌ها باشند. من با تمام احترامی که برای همه تیم‌های لیگ‌برتری قائل هستم نمی‌توانم از رقیب خاصی اسم ببرم فقط این را می‌گویم که اگر بازیکنان دچار غرور نشوند و بتوانند همدلی خودشان را حفظ کنند، با کادرفنی باهوشی که داریم می‌توانیم نتیجه بگیریم. ضمن اینکه به عقیده من یکی از عوامل موفقیتم آقای بختیاری‌زاده مربی دروازه‌بان‌های تیم است که تمرینات بسیار خوبی به صورت روزانه با ما انجام می‌دهد و مربی باهوش و حرفه‌ای است و همیشه اعتماد به نفس و تکنیک خوبی قبل از بازی‌ها به من تزریق می‌کند.
*حرف آخر
حرف آخر؛ من از همه رسانه‌ها به خاطر پیگیری مربوط به من و باشگاه استقلال‌خوزستان تشکر می‌کنم و از تمام کارکنان و کارمندان باشگاه و کادرفنی به خاطرحمایت‌هایشان و جایگاهی که در حال حاضر دارم متشکرم.

برچسب‌ها: فرناندو خسوس عبدالله ویسی استقلال خوزستان

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

0 0

197 خلعتبری پیروز1394/10/03

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi