خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار آث میلان
اتحاد آث میلان
10
6,809

میهایلوویچ : با آرامش به تعطیلات می رویم

میهایلوویچ : با آرامش به تعطیلات می رویم
سینیشا میهایلوویچ، سرمربی میلان پس از پیروزی 4-2 تیمش مقابل فروزینون عنوان کرد که شاگردانش از کریسمس آرام لذت خواهند برد.
میلان با گل‌های آباته، باکا، الکس و بوناونتورا شب گذشته موفق شد 4-2 حریف خود را شکست دهد و آخرین دیدار خود در سال 2015 را با پیروزی پشت سر بگذارد. میلان در 12 بازی اخیرش تنها یک شکست داشته و میهایلوویچ از روند تیمش بسیار خوشحال است.
او گفت:" در 12 بازی اخیر ما 7 پیروزی، 4 تساوی و تنها یک شکست داشته ایم.مشخصا بعضی بازی‌ها مثل بازی ورونا و کارپی، باید پیروز می‌شدیم و شایسته پیروزی بودیم ولی هنوز زمان کافی برای جبران در اختیار داریم. با بازگشت بازیکنان مصدوم، جای پیشرفت زیادی خواهیم داشت. می‌توانیم از رضایت به تعطیلات برویم. تیم کاملا مستحکم و متحد است. کریسمس آرامی را سپری خواهیم کرد. به همین سبک بازی کردن ادامه خواهیم داد و باید از موقعیت‌ها بهترین استفاده را ببریم. به بازیکنانم گفتم آرام باشند و بازی خودشان را انجام دهند. در نیمه دوم، خوب کار کردیم و شایسته پیروزی بودیم."

برچسب‌ها: سینیسا میهایلویچ آث میلان فروزینونه

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

6 0

190 محمد کرج1394/09/30

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi