خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

تا حالا تیم فوتبال برای خودت داشتی؟

در مستر90 می تونی علاوه بر تیم داری و مدیریت باشگاه، خبرهای روز فوتبال رو دنبال کنی و با دوستانت کل کل کنی!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار بارسلونا
اتحاد بارسلونا
4
97,241

بوسکتس:دلم برای بهترین بازیکن دنیا تنگ میشود

بوسکتس:دلم برای بهترین بازیکن دنیا تنگ میشود
سرخیو بوسکتس، هافبک ارزشمند بارسلونا، در پایان بازی با لاس پالماس، افسوس خود از مصدومیت و دوری دو ماهه لئو مسی از میادین را نشان داد. مسی روز گذشته در بازی مقابل لاس پالماس، تنها 8 دقیقه در زمین حاضر بود و به دلیل مصدومیت زانو، جای خود را به مونیر داد. کمی بعد، نتیجه معاینات پزشکی نشان دادند که او باید به مدت دو ماه از میادین به دور بماند و بارسلونا 8 بازی آینده خود را باید بدون مسی برگزار کند.

سرخیو بوسکتس در مصاحبه با خبرنگاران در مورد مصدومیت مسی گفت:" بدترین قسمت بازی، مصدومیت مسی بود. وقتی لئو از مربی تقاضای تعویض می کند، یعنی اتفاق بدی برایش افتاده است. متاسفانه دوری او تقریبا طولانی است و باید بگویم که دلمان برای بهترین بازیکن دنیا تنگ خواهد شد.
او بیش از هر بازیکنی به بازی ما توازن می دهد. واقعا امسال از لحاظ مصدومیت ها بدشانس بوده ایم. بدتر اینکه بازیکنی هم نمی توانیم بجایشان اضافه کنیم."

برچسب‌ها: بوسکتس مسی مصدومیت بارسا مصدومیت مسی سرخیو بوسکتس

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

12 0

407 رضا 921 4111394/07/05

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi