خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید، خبر بخوانید و جایزه بگیرید

در مستر90 می توانید علاوه بر بازی و دنبال کردن اخبار فوتبالی، با سایر طرفداران تیم محبوبتان در ارتباط باشید و جوایز بی نظیری هم ببرید!
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار استقلال
اتحاد استقلال
2
103,024

در هر تيمي دنبال موفقيت هستم

در هر تيمي دنبال موفقيت هستم
سوژه درباره کاپیتان استقلال کم نبوده و نیست. در مورد نفوذ رحمتی در پیکره باشگاه به قدری صحبت می‌شد که انگار او مسئول انتخاب بازیکنان استقلال برای لیگ پانزدهم بوده است. این سوژه به علاوه مسائل دیگر، همه و همه رحمتی را پای میز مصاحبه با ما نشاند.

در ماه‌هاي اخير حرف و حديث اطراف شما زياد بود اما سكوت اختيار كرديد! چرا؟
حرف و حديث هميشه بوده و هست. حرف در مورد همه آدم‌ها وجود دارد و يكسري حرف‌ها ارزش اين را ندارد كه خيلي خودتان را درگيرش كنيد و بابت آن ناراحت شويد يا پاسخ بدهيد. صدالبته گذشت زمان نيز تجربه آدم را افزايش مي‌دهد و جهان‌بيني‌اش را متفاوت مي‌كند.

در فصل نقل و انتقالات اولين بازيكني بوديد كه با استقلال قرارداد بستيد و درباره رفتن و برگشتن به اين تيم صحبت خاصي نكرديد.
من بعد از ليگ سيزدهم علي‌رغم ميل باطني مجبور به ترك تيم محبوبم شدم، در پايان ليگ چهاردهم كادر فني جديد استقلال خواهانم شد و با علاقه و اشتياق به اين تيم برگشتم.

قرارداد مهدي رحمتي حداقل در ۷ سال گذشته از سوژه‌هاي فصل نقل و انتقالات بوده است اما امسال خيلي درباره‌اش صحبت نشد و به نظر در ليگ پانزدهم ديگر گران‌ترين بازيكن ليگ نبوديد.
من هيچ‌وقت در فصل نقل و انتقالات در رسانه‌ها صحبتي نكردم. اميدوارم اين حرف را روي حساب غرور نگذاريد اما احساس مي‌كردم اصلاً نيازي به بازارگرمي نداشته‌ام. لطف پروردگار و زحمات خودم و مربيانم باعث شده در اين چند سال شرايطم طوري باشد كه بزرگ‌ترين دغدغه‌ام انتخاب يكي از گزينه‌ها باشد و اتفاقاً هرگز رقم قرارداد اولويت من نبوده است. بايد اطمينان پيدا كنم كه در كدام تيم مي‌توانم موفق‌تر باشم. پارسال هم پيكان گزينه خوبي بود، وقتي ديدم كادر فني استقلال مرا نمي‌خواهد، براي انتخاب گزينه جديد شرايط خانواده را سنجيدم و ديدم پسرم به مدرسه‌اش علاقه‌مند است و محيط آنجا برايش بهتر است و بايد تهران باشم و به لحاظ فردي در پيكان از عملكردم رضايت داشتم.

در فصل نقل و انتقالات گفته مي‌شد رحمتي، استقلال را مي‌بندد يا رحمتي، استقلال را بسته است. چرا به اين صحبت‌ها واكنشي نشان نداديد؟
حرف‌هايي بود كه جاي جواب نداشت. باور كنيد چند بار خنده‌ام گرفت و گفتم خدا را شكر كه برخي مرا اين‌قدر مهم تصور مي‌كنند. اين برخي به هر دليلي از من خوش‌شان نمي‌آيد و به ديدگاه‌شان احترام مي‌گذارم. طوري در موردم صحبت مي‌كردند كه با خودم مي‌گفتم من، ويتور كورلئونه بودم و خودم خبر نداشتم!

پدرخوانده، فيلم مورد علاقه‌تان بوده كه اسم ويتور كورلئونه هنوز در ذهن‌تان است؟
(خنده) يك‌ بار ديده‌ام اما خب در ذهنم مانده است.

حرف‌تان در مورد تيم بستن نصفه ماند...
عرض مي‌كردم چنين شايعاتي را نبايد جدي گرفت. مثل اين مي‌ماند كه بگويند در بازي آينده، آقاي مظلومي دروازه‌بان استقلال خواهد بود. مگر پرويزخان در اين سن و سال مي‌آيد در ليگ بازي كند يا دروازه‌بان بوده؟ يا اصلاً كارت بازي دارد؟ در واقع اين صحبت‌ها براي زدن تيم استقلال و تخريب سرمربي و مديريت مطرح مي‌شد تا بگويند تصميم‌گيرنده يك باشگاه به اين عظمت، يك بازيكن است. از همان اول همه اعضاي باشگاه استقلال در جريان هدف پنهان شده پشت اين شايعات بودند اما تصور شايعه‌سازان يا به نوعي نقشه‌شان لو رفته بود و ديديد كه براي حرف‌هايشان ارزش پاسخ دادن هم قائل نشديم. گفتند رحمتي تيم بسته است، خب يك نشاني بدهند تا ببينيم قضيه از چه قرار است. مي‌خواهم بدانم روزبه چشمي، جابر انصاري، امين حاج‌محمدي و ميثم مجيدي در كدام باشگاه با من همبازي بوده‌اند يا سن و سال‌مان يكي است كه رفاقت كرده باشيم و من از سر رفاقت بخواهم آنها را بياورم استقلال! منتظر بودم بگويند ريوالدو و پروپييچ را هم رحمتي آورد استقلال تا شادي‌ام از شنيدن لطيفه‌ها بيشتر شود كه كم‌لطفي كردند و نگفتند.

حتي جدايي نفرات ليست مازاد مظلومي هم به شما ربط داده شد.
من اگر كوچك‌ترين نقشي در اين ماجرا داشتم، هرگز رضا عنايتي از استقلال جدا نمي‌شد چون از بهترين و صميمي‌ترين دوستانم بوده و اكثر بازيكنان مي‌دانند رضا عنايتي از رفقاي نزديك من است يا هاشم بيك‌زاده كه خيلي دوستش دارم و جوان بسيار بي‌شيله‌پيله و محجوبي است. پس بپذيريد يا بپذيرند من دخالتي نداشتم و به خودم اجازه دخالت ندادم. يك موضوع ديگر را بگويم؛ من در هر تيمي دنبال موفقيت هستم، امسال برايم موفقيت استقلال از هر چيزي مهم‌تر است و اگر قدرت يا نفوذي هم داشتم، باز هرگز منافع شخصي‌ام را لحاظ نمي‌كردم. دوست دارم تيمم قهرمان شود حتي اگر چند نفر توي تيم از من خوش‌شان نيايد. مهم، موفقيت تيمم و خودم است. فكر مي‌كنم نبايد در مورد اين موضوع توضيح مي‌دادم چون حرف بدون ريشه مي‌زدند اما شايد برخي هواداران از شنيدن شايعات دچار ترديد شده باشند به خاطر آنها شفاف صحبت كردم تا آن عزيزان خيال‌شان راحت باشد. هر كاري حساب و كتابي دارد و آدم‌ها بايد بر اساس شرح وظايف‌شان عمل كنند تا احترام‌شان حفظ شود و كارشان جلو برود.

به عنوان كاپيتان استقلال، خريدهاي اين تيم را چطور ارزيابي مي‌كني؟
آقاي مظلومي بر اساس تفكرات فني و سليقه‌اش ۴ جوان خوب براي استقلال و ۲ بازيكن خارجي جذب كرده است و اميدوارم اين جوان‌ها هم آينده خودشان را بسازند، هم سال‌ها براي استقلال بدرخشند. البته بايد از معاونان باشگاه بابت عملكرد حرفه‌اي‌شان در فصل نقل و انتقالات ياد كنم و به آنها دست‌مريزاد بگويم.

وضعيت مديريتي باشگاه استقلال به‌هم ريخته، مديرعامل در وزارت ورزش مستقر است، اسپانسر از شرايط گلايه دارد و معاونان هم گاهي قهر مي‌كنند.
باشگاه استقلال مشكلاتي دارد كه مربوط به يك‌ روز، دو روز نيست و با حرف، درست نمي‌شود. نياز به موشكافي و عمل دارد. آقاي افشارزاده و سبك‌دست زمان زيادي را براي مثبت كردن شرايط باشگاه صرف مي‌كنند و اميدوارم با تلاش هيأت مديره، مديرعامل و اسپانسر مشكلات كاهش يابد.

برچسب‌ها: استقلال رحمتی عنایتی مظلومی

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

4 0

406 گلوله سربی1394/06/11

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi