خبرهای داغ ، بازی و جایزه

برای شروع، ثبت نام کنید

بازی کنید و جایزه ببرید!

سایت مستر90، هر ماهه جوایز نفیسی به کاربران خود هدیه می کند. شما هم می توانید با ثبت نام رایگان، از این جوایز بهره ببرید.
ثبت‌نام رایگان
ثـــبـــت‌نـــام رایـــگان

ثبت نام به منزله پذیرفتن قوانین می‌باشد.

اخبار بارسلونا
اتحاد بارسلونا
4
97,241

هانسی فلیک مسئولیت محرومیت دو بازی را بر عهده می‌گیرد

هانسی فلیک مسئولیت محرومیت دو بازی را بر عهده می‌گیرد
سرمربی بارسلونا، هانسی فلیک، مسئولیت محرومیت دو بازی خود از حضور در کنار زمین را در روز شنبه پذیرفت و اعتراف کرد که باید "کنترل احساسات خود را بهبود بخشد" بعد از کارت قرمزی که در بازی مقابل رئال بتیس دریافت کرد.

فلیک در دقیقه ۶۶ بازی ۲-۲ بارسلونا در لالیگا مقابل بتیس در آخر هفته گذشته اخراج شد، چون تصمیم داور برای اعلام پنالتی به نفع تیم میزبان به دلیل چالشی که فرنکی دی یونگ با ویتور روکه داشت، مورد اعتراض قرار گرفت.

این نتیجه به این معنا بود که بارسلونا که در صدر جدول قرار داشت، در چهار بازی از پنج بازی اخیر خود در لیگ امتیاز از دست داده بود و حالا بدون فلیک در بازی یکشنبه با لگانیس و هفته آینده مقابل اتلتیکو مادرید خواهد بود.

"واکنشم درست نبود," فلیک در کنفرانس خبری روز شنبه قبل از بازی با لگانیس گفت. "در ابتدای فصل به تیم گفتم که از داوران شکایت نکنند. نمی‌خواهیم انرژی خود را روی چیزهایی که نمی‌توانیم تغییر دهیم هدر بدهیم. وقتی داوری تصمیمی می‌گیرد، نمی‌توانیم آن را تغییر دهیم."

گزارش داور، آلخاندرو مونیز رویز، گفته است که فلیک به دلیل "فریاد زدن، حرکات دست و اعتراض به تصمیم" اخراج شده است، هرچند که سرمربی آلمانی اینطور که گفته شد، واکنش خود را به سمت داور نداشته است. بارسلونا تلاش ناموفقی برای اعتراض به این حکم انجام داد.

"ما باید کارت قرمز را بپذیریم," فلیک گفت. "برای من سخت است، اما این یک لیگ متفاوت است، من تازه آمده‌ام و کارت قرمز گرفتم، آن را می‌پذیرم. شاید باید روی رفتارم کار کنم."

"تمام چیزی که می‌خواهم این است که داوران در هر بازی همانطور عمل کنند، با تیم‌های دیگر... ما همه انسان هستیم و اشتباه می‌کنیم. من آن را می‌پذیرم و باید کنترل احساساتم را بهبود بخشم، این مسئولیت من است."

محرومیت فلیک به این معناست که دستیار مربی، مارکوس سورگ، جای او را در کنار زمین در مونژویک خواهد گرفت.

"مارکوس مربی‌ای با تجربه زیاد است," فلیک گفت. "او دانش زیادی در فوتبال دارد. من به او ایمان دارم و او کیفیت لازم برای مدیریت آن در فردا را دارد."

بارسلونا پس از تساوی خود مقابل بتیس با پیروزی هیجان‌انگیز ۳-۲ در برابر بوروسیا دورتموند در لیگ قهرمانان در روز چهارشنبه بازگشت کرد.

آن‌ها همچنین از بازگشت رونالد آراوخو، مدافع تیم، که هنوز این فصل پس از جراحی مشکل همسترینگ در ژوئیه بازی نکرده است، بهره‌مند شده‌اند، در حالی که آندریاس کریستنسن و انسو فاتی نیز این هفته با هم‌تیمی‌های خود تمرین کرده‌اند.

"در حال حاضر نمی‌توانم بگویم که [آراوخو] شروع خواهد کرد یا نه," فلیک گفت. "اما برنامه این است که او چند دقیقه بازی کند. چقدر؟ باید ببینیم چه تصمیمی برای یازده نفر اول می‌گیریم. شاید او باشد، اما اگر نه، برنامه این است که او بازی کند."

بارسلونا با دو امتیاز پیشتاز در جدول لالیگا به این آخر هفته می‌رود، در حالی که رئال مادرید در رده دوم قرار دارد و یک بازی کمتر انجام داده است و روز شنبه با رایو وایکانو بازی خواهد کرد.

برچسب‌ها: هانسی فلیک محرومیت

در مستر90، می توانید خبرها را پیگیری کنید، با طرفداران فوتبال در ارتباط باشید و جایزه ببرید! {ثبت نام رایگان}

0 0

41 شیجاک1403/09/24

تمامی خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

logo-samandehi